Adela Smeu este noul CEO al Brico Depôt România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 mai 2017 243 afişări

Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România. Ea îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcţia de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela Smeu este noul CEO al Brico Depôt România

Adela este în prezent Director Financiar în cadrul Brico Depôt România, şi s-a alăturat companiei în 2015, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deţinut funcţii la United Technology Corporation Paris şi PwC România. Ea are o bună înţelegere a nevoilor şi aspiraţiilor clienţilor la nivel local. Ea va prelua noua funcţie începând cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani şi a deţinut funcţii de conducere în departamentele financiare şi operaţiuni din Franţa, Marea Britanie şi România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franţa, Director Financiar al B&Q şi, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grup de retail home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 ţări din Europa.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.