Actorul Bill Paxton, recunoscut pentru rolul din Titanic, a murit la 61 de ani

Autor: Andreea Diocheteanu Postat la 26 februarie 2017 124 afişări

Actorul Bill Paxton, recunoscut pentru rolurile sale din peliculele ”Titanic”, ”Aliens” sau ”Terminator”, a încetat din viaţă la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicaţii survenite în urma unei intervenţii chirurgicale, informează BBC.

Într-o declaraţie pentru pntru presă, familia actorului a declarat: ”Un tată şi soţ iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul de arte apoi a avut o carieră strălucită, de patru decenrii, ca un actor şi producător de filme prolific şi iubit de fani”.

”Pasiunea lui Bill pentru arte a fost resimţită de toţi cei care l-au înconjurat, iar căldura şi energia lui nesfârşită erau nesfârşite. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timp ce deplângem pierderea adoratului nostru tată şi soţ”, a adăugat familia. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill paxton,
deces,
actor,
titanic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.