Acesta este clipul care a convins Google să cumpere YouTube - VIDEO

Postat la 03 decembrie 2015 744 afişări

Acesta este clipul care a convins Google să cumpere YouTube - VIDEO

În 2006, Susan Wojcicki conducea divizia video a Google şi era responsabilă pentru achiziţii. Google avea în vedere achiziţia YouTube, pe vremea când era doar un startup neprofitabil, însă un moment important a fost când  Wojcicki a descoperit acest clip. Doi băieţi chinezi făceau playback după melodia "As Long As You Love Me" a celor de la Backstreet Boys, în timp ce prietenul îşi făcea temele, potrivit Business Insider.

"Acel clip m-a făcut să-mi dau seama că oamenii de pe tot globul pot crea conţinut video şi nu au nevoie să o facă într-un studio", a declarat Susan Wojcicki. Astfel, la doar şase luni după ce videoclipul a fost publicat, Google a cumpărat YouTube pentru 1.6 miliarde de dolari.

A fost numită CEO YouTube în februarie 2014.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/acesta-este-clipul-care-a-convins-google-sa-cumpere-youtube-video-14907628
14907628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.