Aceasta este cea mai ASCULTATĂ melodie din ISTORIE

Postat la 19 iulie 2017 1760 afişări

'Despacito', melodia lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee - cu Justin Bieber în versiunea remixată- a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial, pe platformele de streaming, potrivit contactmusic.net.

Aceasta este cea mai ASCULTATĂ melodie din ISTORIE

Melodia cântăreţului portorican Fonsi a fost remixată de vedeta pop Justin Bieber, iar în prezent a ajuns la o difuzare globală fulminantă, de 4,6 miliarde de ascultări pe platformele de streaming online.

Comentând asupra acestui succes, Luis Fonsi a declarat: ''Serviciile de streaming sunt un conector pentru publicul la nivel mondial şi au favorizat ca muzica mea să ajungă în orice colţ al planetei. E o onoare că Despacito a devenit cel mai ascultat cântec din istorie.''

Pentru Bieber, în vârstă de 23 de ani, acest lucru înseamnă că a depăşit propriul său record pe care îl deţinea cu melodia 'Sorry', cu peste 4,38 miliarde de ascultări.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.