ACCIDENT de muncă: Doi bărbaţi au fost răniţi în Portul Constanţa

Autor: Andreea Unturica, Cătălin Legănel Postat la 19 decembrie 2013 58 afişări

Doi bărbaţi, electricieni la o societate cu punct de lucru în Portul Constanţa, au fost răniţi, miercuri, după ce au căzut de pe o platformă aflată la o înălţime de aproximativ şapte metri, accidentul de muncă petrecându-se în dana 65 a portului.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, cei doi electricieni, angajaţi ai societăţii, îşi desfăşurau activitatea la un tablou electric al unui pod rulant amplasat în dana 65 a Portului Constanţa, iar la un moment dat platforma metalică pe care se aflau a cedat, aceştia căzând de la o înălţime de şapte metri.

Ei au fost transportaţi cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, rămânând internaţi pentru investigaţii medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul de muncă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PORT CONSTANŢA,
RĂNIŢI,
/actualitate/accident-de-munca-doi-barbati-au-fost-raniti-in-portul-constanta-11793739
11793739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.