A murit preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 februarie 2024 56 afişări

„De mult timp nu am mai avut lacrimi în ochi de dimineaţă. Evit să mă exprim public despre necazuri, însă Cătălin Toma mi-a fost prieten tare bun, de ani si ani mulţi. Când niciunul dintre noi nu avem funcţii mari în politică. Pe 2 februarie eram cu el, lângă el la Focşani. Ştiu ca nu mă mai aude, dar îi mulţumesc că a fost vreme lungă prietenul meu”, a postat Alina Gorghiu pe Facebook.

Potrivit Vrancea24, Cătălin Toma era internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, după ce s-a simţit rău în ultimele săptămâni.

Cătălin Toma avea 47 de ani. La alegerile trecute, l-a învins pe fostul preşedinte de Consiliu Judeţean, Marian Oprişan.

„Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catălin toma,
deces,
vrancea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.