A mintit camerista care il acuza pe Dominique Strauss-Kahn?

Postat la 01 iulie 2011 20 afişări

Anchetatorii americani au indoieli in legatura cu credibilitatea femeii care l-a acuzat pe fostul director FMI, Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala, au declarat surse din cadrul procuraturii, citate de New York Times, in editia online de vineri.

Unul dintre oficialii citati a afirmat ca autoritatile au descoperit probleme legate de cererea de azil a femeii si posibile legaturi cu activitati penale, inclusiv trafic de droguri si spalare de bani.

Conform acestora, femeia ar fi vorbit la telefon, cu o zi inaintea incidentului de la hotelul Sofitel, cu un barbat aflat in inchisoare, cu care a discutat despre posibilele beneficii pe care le-ar obtine daca ar formula acuzatii impotiva directorului FMI, iar convorbirea a fost inregistrata. Barbatul fusese arestat pentru posesie de marijuana si se numara printre persoanele care au varsat sume in valoare totala de circa 100.000 de dolari in contul femeii in ultimii doi ani.

Procuratura din Manhattan urmeaza sa il anunte pe judecator vineri ca "exista probleme cu cazul", pe baza rezultatelor anchetei, in timp ce femeia isi mentine acuzatiile, au afirmat sursele citate.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-mintit-camerista-care-il-acuza-pe-dominique-strauss-kahn-8421463
8421463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.