A inceput intrecerea! Ce laptop va fi mai tare decat MacBook Air?

Autor: Ana Raduta Postat la 12 iulie 2011 13 afişări

Gigantul HP ar putea scoate in curand pe piata un netbook ultrasubtire, in incercarea de a detrona celebrul MacBook Air al lui Apple.

Laptopul va fi integrat in noua categorie de computere pe care Intel o denumeste "Ultrabooks", care masoara mai putin de 2,5 centimetri si costa sub 1.000 de dolari. Potrivit unor surse anonime, noul produs al HP va utiliza procesoare i7 dual-core de la Intel, cu viteze de cel putin 1,7 GHz. Initial vor fi lansate doar doua modele ale produsului. Laptopul va iesi pe piata cel mai probabil in luna septembrie.

Pana acum, Asus a fost singurul producator care a lansat un netbook care sa intre in categoria "Ultrabooks". De asemenea, daca planurile HP de a detrona MacBook Air se vor indeplini, va fi un real succes nu doar la nivel de business, ci si la nivel de imagine. Si Dell a incercat acelasi lucru, prin lansarea laptop-urilor Adamo, insa vanzarile fost dezastruoase, potrivit publicatiei Time Magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
laptop,
MacBook Air,
netbook,
HP
/actualitate/a-inceput-intrecerea-ce-laptop-va-fi-mai-tare-decat-macbook-air-8490523
8490523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.