A fost respins de iubită pentru că era sărac. Vezi ce s-a intâmplat când s-au văzut după 10 ani

Postat la 13 august 2017 895 afişări

O poveste despre un tânăr sărac care a fost refuzat de frumoasa pe care o iubea, fiică de om avut, atunci când a cerut-o de nevastă, pe motiv că nu este destul de bogat pentru a fi pe gustul său, a devenit virală pe internet.

A fost respins de iubită pentru că era sărac. Vezi ce s-a intâmplat când s-au văzut după 10 ani

Povestea nu este una neobişnuită, se întâmplă astfel de lucruri peste tot în lume, continuare însă este una care întrece toate aşteptările.

 

Tânărul respins a devenit un bărbat bogat, muncind din greu, iar soarta a făcut ca femeia să rămână fără cuvinte atunci când destinul i-a pus din nou faţă-n faţă, 10 ani mai târziu.

 

Istorioara, despre despre care blog.auntyacid.com susţine că este una cât se poate de reală, este una cu tâlc, o poveste care demonstrează că viaţa este imprevizibilă şi că roata se întoarce.

 

Pe scurt, peste ani, cei doi s-au întâlnit din întâmplare într-un mall. Ea s-a lăudat că soţul pe care şi l-a ales câştigă peste 10.000 de dolari. El doar a zâmbit. Puţin trist, puţin ironic...

 

Între timp a apărut şi soţul femeii care s-a grăbit să îl salute, cu respect, pe fostul pretendent. S-a dovedit că sărmanul din trecut era şeful din prezent, cel care de fapt îi achita salariul atât de apreciat de doamnă. Mai mult, nu numai că îşi preţuia enorm şeful pentru talentul său de afacerist, dar îl stima şi ca om.

 

Ştia şi el de povestea cu femeia care-l refuzase pe patronul său în tinereţe, dar nu ştia că nevasta lui fusese cea în cauză. Când el a remarcat că tânăra a dat cu piciorul norocului, adică nu numai unei iubiri nepreţuite, dar şi unei averi uriaşe, de sute de miloane de de dolari, femeii i s-a făcut rău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
respingere,
iubire,
refuz,
poveste,
tanar,
fiica,
internet,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.