A fost deschis al treilea centru oftalmologic Oculus

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 iulie 2013 120 afişări

Centrul oftalmologic Oculus, prima clinică de microchirurgie oculară din România, anunţă deschiderea celui de-al treilea sediu, complet funcţional, în urma unei investiţii de 200.000 euro. Noul spaţiu este amplasat în imediata vecinătate a celorlalte două sedii ale clinicii, în zona Floreasca din Capitală.

În acest nou sediu se realizează consultaţii şi analize în special pentru chirurgia refractivă şi chirurgia corneei, dar sunt oferite şi consultaţii generale oftalmologice.

Aparatura este complet nouă şi are ca elemente de noutate Tomograful Zeiss Visante, pentru analizarea strat-cu-strat a corneei normale sau patologice, dar şi pentru vizualizarea structurii corneei după operaţiile Lasik. De asemenea, Biometrul Alladin – Topcon, ultimul tip de aparat de măsurători pentru cristalinul artificial ce urmează a fi implantat pacienţilor după operaţia de cataractă, are o precizie extremă şi, fiind un aparat non-contact, realizează măsurători foarte rapide şi fără nici un disconfort pentru pacient.

Centrul oftalmologic Oculus, care aniversează anul acesta 20 de ani de la înfiinţare, este condus de doctorii Cristian şi Ozana Moraru şi acoperă întreaga gamă de specialităţi medicale oftalmologice. Începând cu acest an, Oculus este prima clinică oftalmologică din România şi una dintre primele din Europa de Est care a introdus operaţia de cataractă cu Femto-Laserul - cea mai importantă inovaţie în domeniul chirurgiei cataractei din ultimii 20 de ani.

“Extinderea locaţiilor Oculus răspunde numărului tot mai mare de pacienţi”, a declarat dr. Ozana Moraru, manager Clinica Oculus.

Înfiinţat în 1993, Centrul oftalmologic Oculus este prima clinică de microchirurgie oculară din România şi cea mai mare clinică oftalmologică privată din ţară, atât ca personal, numărând 57 de angajaţi, cât şi prin amploarea serviciilor medicale (consultaţii şi operaţii): 8 cabinete în care sunt consultaţi şi trataţi zilnic în medie 200-250 pacienţi, două săli cu trei mese operatorii, efectuându-se aproximativ 550-650 operaţii pe lună. Clinica oferă servicii acoperind aproape întreaga gamă de specialităţi medicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgia refractivă, chirurgia dezlipirii de retină şi tratamente laser pentru afecţiuni vitro– retiniene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clinica
/actualitate/a-fost-deschis-al-treilea-centru-oftalmologic-oculus-11117407
11117407
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.