A doua fabrică DeLonghi la Jucu

Postat la 19 mai 2013 117 afişări

Compania DeLonghi, producător italian de electrocasnice, va construi a doua fabrică în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judeţul Cluj, unde se vor produce componente pentru expresoarele de cafea, care se asamblează în prima fabrică, achiziţionată de la Nokia.

A doua fabrică DeLonghi la Jucu

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat corespondentului Mediafax că DeLonghi a depus la CJ documente pentru autorizare-avizare pentru construirea celei de-a doua fabrici din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, în care vor să fabrice componente pentru expresoarele de cafea produse în prima fabrică.

"Cea de-a doua fabrică ar trebui să fie finalizată până în toamna acestui an. Decizia de construire a celei de-a doua unităţi de producţie a fost luată pentru a nu se mai importa componentele pentru expresoare, ci a le produce la Jucu. Noua fabrică va însemna şi noi locuri de muncă, ceea ce înseamnă că investiţia DeLonghi din Jucu se dezvoltă", a spus Uioreanu.

Compania italiană DeLonghi a început producţia la fabrica din comuna Jucu, judeţul Cluj, în luna martie, fiind asamblate expresoare de cafea de uz casnic. Investiţia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro. DeLonghi a cumpărat în 2012 fabrica din Jucu de la producătorul de telefoane mobile Nokia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-doua-fabrica-delonghi-la-jucu-10886903
10886903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.