A cumpărat acadele de la un bătrân de 89 de ani iar ce a decis să facă după a uimit pe toată lumea

Postat la 30 septembrie 2016 5166 afişări

A cumpărat acadele de la un bătrân de 89 de ani iar ce a decis să facă după a uimit pe toată lumea

Fidencio Sanchez (89 de ani) vinde acadele de o veşnicie în cartierul Little Village din Chicago. Însă nu va mai fi nevoit să muncească datorită unui bun samaritan care a cumpărat 20 de acadele în valoare de 50 de dolari apoi a creat o pagina pe GOFundMe prin care cerea 3000 de dolari, scrie CNN

În doar câteva ore, oamenii de pe internet au început să facă donaţii, iar trei zile mai târziu suma strânsă a ajuns la 250.000 de dolari. La finalul campaniei au fost strânşi 380.000 dolari. Reporterii CNN au vorbit cu Sanchez care a spus că este foarte fericit şi că nu va mai munci.

Blanca Gutierrez, şefa lui Sanchez, a spus despre el că este unul dintre cei mai muncitori angajaţi şi că lucra chiar şi iarna. Gutierrez este îngrijorată că el încă lucrează la vârsta sa înaintată, dar "nu am vrut să-i zic că nu mai are voie să mai vândă acadele pentru că ar fi foarte trist. El a spus că ar vrea să moară mergând".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnn,
munca,
vanzare,
cartier,
chicago,
creare,
cumparare,
valoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.