Ajutor pentru şomerii României. Cum poţi primi de la stat 12.500 de lei la angajare

Postat la 30 septembrie 2016 939 afişări

Ajutor pentru şomerii României. Cum poţi primi de la stat 12.500 de lei la angajare

Noi măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă au fost adoptate miercuri de Guvern, unul dintre exemple fiind al şomerilor care, dacă decid să îşi schimbe domiciliul la o distanţă mai mare de 50 kilometri, pentru a deveni angajaţi, vor beneficia de o primă de instalare de 12.500 de lei, scrie Mediafax

”Noi măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă au fost adoptate miercuri de Guvern, acestea vizând persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, angajatorii, dar şi românii din diaspora. Noul pachet reprezintă concretizarea demersurilor, asumate la începutul mandatului, prin care fonduri europene şi cele de la bugetul de stat sunt îmbinate şi direcţionate, în mod coerent, pentru susţinerea măsurilor active de ocupare. Practic, aceste măsuri au fost regândite şi includ mai multe categorii de beneficiari, astfel încât să aibă efecte reale în piaţă”, se arată într-un comunicat de presă al Executivului.

Citţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.