A câştigat de zece ori mai mult investind în Facebook. Acum mizează pe Apple

Postat la 01 mai 2013 25 afişări

Miliardarul rus Alişer Usmanov a cumpărat recent acţiuni Apple în valoare de aproximativ 100 de milioane de dolari, mizând pe viitorul companiei chiar şi după Steve Jobs, încurajat de investiţia în titluri Facebook care i-a adus un câştig de zece ori mai mare.

 "Cred în viitorul acestei companii chiar şi după Steve Jobs. Când compania a pierdut 100 de miliarde de dolari din capitalizarea de piaţă, a fost un moment bun pentru cumpărarea de acţiuni, pentru că îşi vor reveni", a spus Usmanov într-un interviu, informează Bloomberg.

Acţiunile Apple sunt cotate cu 40% sub un maxim atins în septembrie anul trecut, reflectând parţial îngrijorarea investitorilor legată de încetinirea vânzărilor şi a profitabilităţii şi de intensificarea concurenţei din partea Samsung.

Usmanov, aflat pe locul 35 în topul miliardarilor realizat de Bloomberg, cu o avere de 19,8 miliarde de dolari, a mai câştigat şi din investiţii în compania chineză Alibaba.com şi în Mail.ru Group din Rusia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-castigat-de-zece-ori-mai-mult-investind-in-facebook-acum-mizeaza-pe-apple-10827758
10827758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.