A apărut primul trailer pentru "The Flash", serialul aşteptat de ani de zile în Statele Unite - GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 mai 2014 361 afişări

Personajul Flash spune povestea unui om de ştiinţă care, în urma unui accident, deprinde o caracteristică surprinzătoare: se poate deplasa cu viteza luminii. Franciza a debutat în 1990 cu un serial şi a fost continuată cu trei filme pentru marele ecran.

The Flash este ultima producţie semnată de Greg Berlanti, Andrew Kreisberg şi Geoff Johns pentru postul de televiziune CW. Deşi serialul va relua povestea din serialul anilor '90 , el este de asemenea o continuare a seriei Arrow, unul dintre cele mai apreciate seriale care rulează acum în Statele Unite.

Filmările pentru primul sezon s-au încheiat deja, iar lansarea este programată pentru această vară. Postul american CW mai difuzează seriale precum The Vampire Diaries, The Originals, Arrow sau The 100.

În rolurile principale îi veţi putea regăsi pe Grant Gustin (“Glee,” “Arrow”), Candice Patton (“The Game”) , Rick Cosnett (“The Vampire Diaries”), Danielle Panabaker (“Necessary Roughness,” “Justified”) şi Carlos Valdes (“Once”).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-aparut-primul-trailer-pentru-the-flash-serialul-asteptat-de-ani-de-zile-in-statele-unite-galerie-foto-si-video-12635404
12635404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.