A apărut primul trailer pentru "Mad Max: Fury road" - FOTO SI VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 28 iulie 2014 220 afişări

"Mad Max: Fury road" a avut un buget de 100 de milioane de dolari şi este regizat de George Miller, cel care a produs şi primele filme ale francizei, lansate în anii '80. Din distribuţie fac parte Tom Hardy ("Inception", "The Dark Knight rises"), Charlize Theron ("Monster", "Hancock") şi Rosie Huntington-Whiteley ("Transformers: Dark of the Moon").

Filmările s-au desfăşurat în mare măsură în deşertul din Namibia şi în Australia. Producţia va fi lansată pe 15 mai 2015.

"Mad Max" este o poveste plasată într-un cadrul post-apocaliptic, unde toată lumea luptă doar pentru a supravieţui. Primul film, lansat în 1979, a fost urmat de "Mad Max: Road Warrior" şi "Mad Max: Beyond Thunderdome".

Considerat unul dintre cele mai de succes filme ale anilor '80, seria "Mad Max" a avut încasări cumulate de peste 300 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-aparut-primul-trailer-pentru-mad-max-fury-road-foto-si-video-12992183
12992183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.