A 11-a zi de proteste: Aproape 2.600 de persoane manifestează în toată ţara (VIDEO LIVE)

Postat la 23 ianuarie 2012 8 afişări

Mii de persoane protestează, luni, pentru a unsprezecea zi consecutiv, în mai multe oraşe din ţară, cerând demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Purtătorul de cuvânt de la Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru, a declarat pentru MEDIAFAX că în ţară sunt aproximativ 2.600 de persoane care protestează. Militaru a mai spus că şi în Capitală numărul protestatarilor a crescut, depăşind 300.

VIDEO LIVE DIN PIATA UNIVERSITATII

În Piaţa Universităţii din Bucureşti a avut loc, în cursul serii, o busculadă, după sosirea în piaţă a unui grup organizat de tineri cu pancarte de protest contra întregii clase politice şi a primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Ei au fost acuzaţi de ceilalţi că sunt infiltraţi de PSD, spre a deturna sensul protestului antiguvernamental şi contra preşedintelui Băsescu. Cei în cauză i-au acuzat la rândul lor pe preopinenţi că sunt puşi de USL să demonstreze. Incidentul a fost aplanat.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-11-a-zi-de-proteste-aproape-2-600-de-persoane-manifesteaza-in-toata-tara-video-live-9169708
9169708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.