77 milioane de conturi din reteaua Sony PlayStation, inclusiv date privind cardurile, furate de hackeri

Postat la 27 aprilie 2011 12 afişări

Compania japoneza Sony a fost victima unei spargeri de proportii a retelei sale de jocuri video online, care a permis furtul de nume, adrese si posibil si a datelor de pe cardurile de credit a peste 77 de milioane de conturi, intr-una din cele mai operatiuni de acest tip de pe internet, scrie agentia de presa Reuters.

Clientii Sony care cumpara console de jocuri Playstation se pot conecta aceasta retea de unde pot achizitiona cu cardul diferite produse sau se pot juca cu alti utilizatori.Compania a anuntat ca a aflat despre bresa din reteaua PlayStation pe 19 aprilie, situatie care a dus la inchiderea imediata a retelei. Sony nu a spus public despre datele furate pana marti, la cateva ore de la dezvaluirea noilor tablete PC.Oficialii de la evenimentul ce a avut loc in Tokyo nu au facut nici o mentiune despre criza cu care se confrunta, nici la dezvaluirea tabletelor nici in cadrul conferintei de presa care a urmat.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sony PlayStation,
cardurile,
hackeri
/actualitate/77-milioane-de-conturi-din-reteaua-sony-playstation-inclusiv-date-privind-cardurile-furate-de-hackeri-8196661
8196661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.