57 de miliardari din SUA doneaza in scop caritabil jumatate din avere

Postat la 09 decembrie 2010 16 afişări

Alti 17 miliardari americani s-au alaturat unei campanii initiate de Bill Gates si Warren Buffett, in cadrul careia s-au angajat sa doneze cel putin jumatate din averi pentru actiuni caritabile, iar numarul total al acestora a ajuns la 57.

Campania "Angajamentul de a Darui/The Giving Pledge" a fost lansata de Gates si Buffet in iunie.Acestia au cerut miliardarilor americani sa doneze cel putin jumatate din avere, in timpul vietii sau dupa moarte, si sa-si exprime public acest angajament printr-o scrisoare.Campania nu primeste fonduri si nici nu indica potenatiali beneficiciari ai donatiilor, dar cere miliardarilor un angajament moral de a-si dona o mare parte din avere in scopuri caritabile.Printre miliardarii care s-au alaturat campaniei se numara, Mark Zuckerberg si Dustin Moskovitz - cofondatori ai retelei de socializare Facebook, Steve Case - cofondator AOL, Carl Icahn, Ted Turner - fondatorul CNN, Michael Bloomberg, Larry Ellison - cofondator Oracle si producatorul de filme George Lucas.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliardari,
donatii,
bani,
Bill Gates,
Warren Buffett
/actualitate/57-de-miliardari-din-sua-doneaza-in-scop-caritabil-jumatate-din-avere-7797832
7797832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.