40 de mil $ sunt investiti anual de Western Union in securitate

Autor: Ioana Mihai Postat la 19 aprilie 2011 28 afişări

Western Union declara ca nicio tranzactie efectuata de clientii Western Union nu a fost afectata cu prilejul recent anuntatelor tranzactii frauduloase.

In urma actiunilor intreprinse de catre Politia Romana - DIICOT Prahova, la data de 13 aprilie 2011 a fost retinut un grup de suspecti banuiti ca ar fi efectuat transferuri de bani frauduloase. Pe durata celor 18 luni, cat au durat cercetarile pentru rezolvarea acestui caz, Serviciul de Securitate al Western Union a lucrat indeaproape cu Politia Romana si Politia Spaniola, precum si cu Serviciile Secrete Americane (US Secret Service).

"Colaborarea dintre Western Union si autoritatile federale de aplicare a legii este un exemplu de buna practica", a declarat Darren White, agent rezident U.S. Secret Service la Biroul din Bucuresti."Avem propria echipa de securitate si conformitate, formata din 300 de profesionisti in intreaga lume si investim anual peste 40 de milioane de dolari in actualizarea tehnologiilor si procedurilor de monitorizare a tranzactiilor si in pregatirea agentilor nostri", a spus Alexandru Badulescu, country director Western Union pentru Romania si Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
investitii,
Western Union,
securitate
/actualitate/40-de-mil-s-sunt-investiti-anual-de-western-union-in-securitate-8172203
8172203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.