15 politisti si vamesi de la punctul vamal Siret, arestati, alte 59 de persoane retinute

Postat la 04 februarie 2011 37 afişări

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri dimineata, arestarea a 15 politisti de frontiera si vamesi implicati in fapte de coruptie si contrabanda la punctul de frontiera Siret, procurorii anticoruptie mai retinand in acest caz alte 59 de persoane.

Politistii de frontiera Elena Cosmicius, Mihai Doru Tocila, Elena Cosic, Andrei Ciobanu, Sorin Sumaniuc, Iulian Radu, Matei Constantin Florin, Vasile Secrier, Constantin Doru Andrisan, Virgil Jitariuc, Adrian Holca, Daniel Grigoras, Toader Ilieis, Cristian Filipoaia si Vasile Ovidiu Sasu au fost arestati, vineri dimineata, dezbaterile durand aproximativ trei ore. Procurorii anticoruptie au emis, joi seara, primele 15 ordonante de retinere in cazul politistilor si vamesilor de la Vama Siret, ridicati si audiati in cursul zilei de joi, 15 dintre invinuiti fiind dusi la Curtea de Apel Bucuresti, unde procurorii anticoruptie au cerut arestarea lor, solicitare admisa. Ulterior, alte 59 de persoane - politisti si vamesi - au fost retinute pentru fapte de coruptie si contrabanda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Siret,
vama,
arest
/actualitate/15-politisti-si-vamesi-de-la-punctul-vamal-siret-arestati-alte-59-de-persoane-retinute-7951094
7951094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.