14 oraşe pe harta extinderii magazinelor Fabryo

Autor: Ioana Mihai Postat la 30 ianuarie 2012 139 afişări

Fabryo Corporation, lider pe piaţa de lacuri şi vopsele decorative din România, lansează o platformă online pentru toţi cei care doresc să devină partenerii săi în reţeaua de francize renovis. Conceptul renovis este acela de magazin de proximitate, ce oferă un mix complet de produse de bricolaj şi servicii tuturor celor interesaţi de lucrări standard de renovare, redecorare şi reamenajare a locuinţei sau a altor spaţii.

Compania a deschis anul trecut opt magazine, iar anul acesta caută parteneri pentru reţeaua de francize renovis în 14 oraşe.

Aplicaţia online, disponibilă pe http://www.fabryo.com/renovis_p150.html, conţine informaţii detaliate despre conceptul renovis şi beneficiile sale, şi permite tuturor celor interesaţi de a-şi dezvolta o afacere de familie profitabilă alături de Fabryo Corporation să ia legătura, simplu şi direct, cu viitorul lor partener. Oraşele pentru care se poate aplica, prin simpla completare a unor câmpuri de informaţii, sunt: Bucureşti, Suceava, Timişoara, Arad, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj, Buzău, Bacău, Iaşi, Galaţi, Sibiu şi Piteşti.

"Principalul beneficiu al conceptului de franciză renovis este acela că investiţia iniţială este integral suportată de Fabryo Corporation, iar acest fapt este o premieră pe piaţa românească de bricolaj", explică Aliz Kosza, director general executiv Fabryo Corporation.

Categoriile de produse comercializate în magazinele renovis sunt: vopsele lavabile şi amorse pentru pereţi, lacuri, emailuri şi grunduri pentru lemn, metal, zidărie şi PVC, tencuieli decorative, primere, gleturi şi adezivi universali, unelte pentru zugrăvit şi reparaţii, fittinguri şi categorii de produse complementare.

Conceptul renovis a fost lansat de către Fabryo Corporation în luna mai 2011, prin deschiderea unui număr de 3 magazine în Bucureşti. Reţeaua s-a extins rapid la nivel naţional, astfel că la sfârşitul lui 2011 număra 8 magazine în 5 oraşe: Bucureşti, Târgu-Mureş, Cluj, Bacău şi Buzău.

Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, produsele fiind comercializate exclusiv pe piaţa românească. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi ROST. Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, în urma unei investiţii de peste 20 milioane de euro, derulată din 2006 până în prezent şi deţine cea mai extinsă reţea de colorare computerizată de pe piaţă. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fabryo,
magazine,
extinderi,
harta
/actualitate/14-orase-pe-harta-extinderii-magazinelor-fabryo-9189808
9189808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.