100 Tineri manageri de top. Vladimir Ciobanu, Electronic Arts România

Postat la 07 noiembrie 2023 40 afişări

100 Tineri manageri de top. Vladimir Ciobanu, Electronic Arts România

Sr. Development Director QV (Quality Verification) Electronic Arts România, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022): 462 mil. lei

Profit net: 65 mil. lei

Număr de angajaţi (şi colaboratori): >2.000


Vladimir Ciobanu face parte din echipa Electronic Arts din 2010, având acum rolul de sr. development director QV, poziţie din care coordonează operaţiunile departamentului de verificare a calităţii pentru cel mai popular produs al companiei, EA Sports FC. Consideră ca succesul unui lider este atins prin intermediul performanţei oamenilor. Se uită cu încredere către viitorul industriei de gaming.

O viziune pentru viitor:

„Un lider trebuie să fie conştient de impactul pe care evoluţia tehnologică şi automatizarea le pot avea asupra angajaţilor. Inteligenţa emoţională şi empatia sunt două dintre cele mai importante ingrediente pentru a menţine o cultură organizaţională sănătoasă şi pentru a asigura un echilibru între eficienţa operaţională şi satisfacţia angajaţilor. (...) Gestionarea tranziţiei către o lume digitală şi asigurarea că nimeni nu este lăsat în urmă vor fi provocări extrem de importante.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.