100 Tineri manageri de top. Vlad Stănilescu, HEINEKEN România

Postat la 16 noiembrie 2023 46 afişări

100 Tineri manageri de top. Vlad Stănilescu, HEINEKEN România

Director of Digital, Technology & Transformation HEINEKEN România, 36 de ani


Cifră de afaceri (2021): 1,37 mld. lei

Profit net: 118 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.116


Vlad Stănilescu are o experienţă de peste 10 ani în transformare digitală, la care se adaugă o experienţă vastă în managementul produselor, IT/inginerie, operaţiuni şi gestionarea clienţilor. La HEINEKEN România, coordonează agenda de transformare digitală, o componentă strategică esenţială în evoluţia companiei, care îşi propune să devină cel mai conectat berar.

O viziune pentru viitor:

„Liderii viitorului, în opinia mea, vor trebui să îmbine armonios două seturi de abilităţi relativ contrastante, însă, în cele din urmă, complementare: abilităţile digitale avansate, folosind la maximum tehnologiile noi, pentru a duce la decizii mai bune, eficienţă şi eliberarea organizaţiilor de povara sarcinilor repetitive sau simple. Astfel, multe organizaţii îşi vor putea atinge potenţialul, pentru că angajaţii acestora vor putea să preia sarcini mai strategice sau de cercetare, ducând la un progres accelerat. Şi abilităţile profund umane, pentru că oamenii vor avea o importanţă din ce în ce mai mare şi strategică, rolurile vor deveni mai complexe, iar organizaţiile vor avea nevoie de lideri care să poată conduce generaţia nouă de angajaţi prin continua transformare în care deja ne aflăm.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.