100 Tineri manageri de top. Valentin Răducanu, MASTERBUILD

Postat la 26 octombrie 2023 62 afişări

100 Tineri manageri de top. Valentin Răducanu, MASTERBUILD

Director Executiv, MASTERBUILD – General Contractor & Developer, 29 de ani


Cifră de afaceri (2022): 74 mil. lei

Profit (EBITDA): 5,6 mil. lei

Număr de angajaţi: 36


Valentin Răducanu este unul dintre reprezentanţii „noii generaţii” de constructori români. Inginer în construcţii de profesie, s-a alăturat echipei Masterbuild în 2020 şi a devenit unul dintre membrii de bază ai echipei, responsabil în prezent de dezvoltarea operaţiunilor companiei. El coordonează atât proiecte de construcţii comerciale şi industriale de mari dimensiuni, în toate regiunile ţării, cât şi activitatea de negociere şi achiziţii cu furnizorii comerciali şi partenerii companiei, precum şi echipa internă a companiei.

O viziune pentru viitor:

„Consider că principala şi una dintre cele mai importante calităţi de care un lider ar trebui să dea dovadă în raport cu actualitatea erei in care trăim este deschiderea - deschiderea de a accepta şi a înţelege progresul continuu şi de a-l maximiza în interesul economiei şi societăţii în care trăim.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.