100 Tineri manageri de top. Teodora Rădulescu, Bookster

Postat la 02 noiembrie 2023 28 afişări

100 Tineri manageri de top. Teodora Rădulescu, Bookster

CEO Bookster, 32 de ani


Cifră de afaceri (2022): 3,7 mil. euro

Companii abonate la serviciul: 1.250


Cu experienţă în marketing şi FMCG, Teodora Rădulescu conduce Bookster, companie deţinută de Octavian Radu, de aproximativ doi ani. Spune că alături de echipă, misiunea ei este să facă din citit un obicei îndrăgit în România, Bookster fiind astăzi un serviciu foarte apreciat de peste 95.000 de angajaţi ai companiilor din România.

O viziune pentru viitor:

„„Pe lângă adaptabilitate, viziune şi empatie, una dintre cele mai importante abilităţi într-un mediu de lucru în care folosim resurse de tip AI este învăţarea continuă – lifelong learning mindset. Un lider de succes trebuie să fie la curent cu noile tehnologii şi să inspire echipei dorinţa de a învăţa şi de a se dezvolta personal şi profesional pentru a creşte împreună în contextul transformărilor din organizaţie şi din mediul de business.”

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.