100 Tineri manageri de top. Marius Mârza, COS - Corporate Office Solutions

Postat la 17 octombrie 2023 46 afişări

100 Tineri manageri de top. Marius Mârza, COS - Corporate Office Solutions

Director Regional (Transilvania & Moldova) COS - Corporate Office Solutions, 38 de ani


Cifră de afaceri (2022): 28,3 mil. euro

Profit net: 1,38 mil. euro

Număr de angajaţi: 112


Absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, Marius Mârza lucrează în COS din aprilie 2012 şi a început activitatea ca project director în Cluj, la o a treia încercare a companiei de a avea o acoperire regională, la acel moment Cluj-Napoca fiind cel mai atractiv oraş după Capitală. După patru ani de activitate a coordonat deschiderea celui de-al doilea birou regional în Timişoara şi în anul  2021 şi a celui de-al treilea birou al COS în România, la Iaşi. Marius a reuşit să construiască activitatea COS în afara Bucureştiului şi o coordonează cu succes, anul 2022 fiind  cel mai bun an pentru COS în regiune, cu o proporţie de aproape 40% din vânzări realizată de cele trei birouri – Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

O viziune pentru viitor:

„În viitor, calităţile sociale ale unui lider vor avea un rol mult mai important decât în prezent. Acesta va trebui să acţioneze cu înţelepciune în tot ceea ce face, va fi preocupat de amprenta pe care o creează şi moştenirea pe care o lasă în organizaţie şi piaţă. Creativitatea şi inovarea cred din nou că vor fi principalele aspecte pe care un viitor lider va trebui să se concentreze şi cred că acţiunile lui vor fi mult mai antreprenoriale comparativ cu cele prezente, chiar dacă poziţiile vor fi chiar şi în mari companii globale.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.