100 Tineri manageri de top. Marian Tănasă, Freshful by eMAG

Postat la 26 octombrie 2023 80 afişări

100 Tineri manageri de top. Marian Tănasă, Freshful by eMAG

Transportation Manager, Freshful by eMAG, 35 de ani


Cifră de afaceri (2022): 121 mil. lei

Profit net: -59 mil. lei

Număr de angajaţi: 700


Cu o experienţă de peste 12 ani în domeniul transportului, Marian s-a alăturat primului hipermarket 100% online în iunie 2022. Coordonează o echipă de peste 250 oameni, dintre care peste 220 de livratori care au responsabilitatea de a duce cumpărăturile proaspete direct la uşa clienţilor. În timpul său liber, Marian este pasionat de călătorii, iar cel mai important pentru el este să petreacă timp de calitate alături de familie.

O viziune pentru viitor:

 „Cred că liderii au una dintre cele mai frumoase misiuni – de a identifica atuurile oamenilor din echipă şi de a le pune în valoare. Până în 2030 cred că tehnologia va contribui la diminuarea numărului de sarcini care nu aduc un plus de valoare, iar timpul câştigat va fi investit în programe de mentorat şi formare a oamenilor, generând beneficii atât în plan personal, cât şi pentru organizaţie.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.