100 Tineri manageri de top. Mădălina Elena Balaiban, Hello Brands

Postat la 31 octombrie 2023 44 afişări

100 Tineri manageri de top. Mădălina Elena Balaiban, Hello Brands

Director general şi proprietar Hello Holidays şi Hello Holidays Transport (reunite în grupul Hello Brands), 36 de ani


Volum de vânzări (2022, Hello Holidays): 9,8 mil. euro

Număr de angajaţi: 38 (permanenţi, 55 în sezon)


Cu studii în domeniul turismului şi ospitalităţii de la liceu la master, Mădălina Balaiban este antreprenor în turism de la vârsta de 20 de ani, ca fondator şi director general al agenţiei de turism Hello Holidays, înfiinţată în urmă cu 16 ani, şi Hello Holidays Transport, înfiinţată în anul 2011. Ea este promotorul unor programe inovatoare din industria locală a turismului, cum ar fi excursiile de o zi în România şi Bulgaria, „O zi cât o vacanţă”.

O viziune pentru viitor:

„Liderii viitorului vor fi înconjuraţi de tehnologie avansată şi vor folosi comunicarea şi colaborarea virtuală asistati cel mai probabil de tot felul de programe concepute pentru a integra inteligenţa artificială în munca lor. Vor fi şi mai concentraţi pe inovaţie şi creativitate, având rolul de a dezvolta idei şi soluţii noi în funcţie de vremurile pe care le vom trăi. Leadership-ul distribuit şi colaborarea în echipă vor continua să reprezinte factori importanţi în dezvoltarea businessului.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.