100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Ufuk Tandoğan, Garanti Bank România

Autor: Ioana Matei Postat la 30 noiembrie 2017 434 afişări

Ufuk Tandoğan este CEO şi membru al consiliului de administraţie al Garanti Bank România. Este, de asemenea, preşedintele consiliului de administraţie al Garanti Leasing şi Garanti Credite de Consum, care împreună cu Garanti Bank constituie Garanti Group România. El ocupă locul 49 în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, ediţia 2017.

100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Ufuk Tandoğan, Garanti Bank România

„Într-o eră a informaţiei şi tehnologiei aflate în permanentă evoluţie şi schimbare, un manager îşi poate construi sau demonta cariera, în funcţie de modul cum este perceput de cei din jur. O bună reputaţie este importantă, însă şi mai important este cum o construieşti”, spune Ufuk Tandoğan. El este de părere că orice manager ar trebui să îşi axeze atenţia pe a fi un bun exemplu pentru echipa sa, decât doar să se gândească cum se poate bucura de o bună reputaţie, iar aceasta va deveni o consecinţă firească.

CEO-ul Garanti Bank nu identifică o calitate sau câteva calităţi universal valabile pentru un lider şi spune că acestea depind de valorile şi pilonii pe care se sprijină fiecare industrie în parte. „Spre exemplu, cel mai important pilon pentru industria bancară este încrederea. Fie că este vorba de cea pe care o au clienţii noştri în noi sau de cea pe care o plasăm unul în altul, în echipă, încrederea este ceea ce ne pune în mişcare”, observă el. Ufuk Tandoğan subliniază şi că a fi lider presupune multă muncă, fizică şi psihică şi chiar dacă este important pentru orice lider să aibă bune abilităţi de comunicare, disciplină, angajament şi încredere, aceste calităţi nu îi determină în mod excepţional caracterul de lider.

Înainte de a veni în România în anul 2012, el a fost, timp de aproape 25 de ani, membru al echipei Turkey Garanti Bank (TGB), lucrând în diferite funcţii de conducere.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.