100 Cei mai admiraţi CEO din România - Cum a ajuns Lucia Costea să înfiinţeze alături de soţul ei unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria românească a suplimentelor alimentare

Postat la 28 ianuarie 2023 313 afişări

#businessautohton #studentiantreprenori #investitieinsanatate

Lucia Costea a intrat în businessul cu suplimente alimentare, ceaiuri şi produse cosmetice alături de soţul său, Andrei Costea, încă din studenţie, când cei doi s-au cunoscut şi au decis să pornească împreună compania Secom. Antreprenoarea este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul UB. În prezent, pe lângă cele 16 unităţi pe care compania le deţine, produsele Secom se găsesc şi în circa 8.000 de farmacii din principalele oraşe ale României, dar şi în online. Businessul are o echipă de 200 de angajaţi şi un portofoliu de circa 400 de produse, distribuite pe trei categorii: suplimente alimentare, cosmetice şi ceaiuri, inclusiv un brand privat de suplimente alimentare.

Profilul Luciei Costea a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2022, pe locul 28, ca urmare a voturilor primite din partea mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.