100 Cei mai admiraţi CEO din România - 012. Andrei Iacob, CEO, Trust Motors

Postat la 13 ianuarie 2023 262 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 012. Andrei Iacob, CEO, Trust Motors

#liderinauto #neverstoplearning #energiedinfamilie

Pentru Andrei Iacob, dobândirea constantă de noi cunoştinţe şi calităţi reprezintă una dintre constantele carierei. Adevăratul „combustibil” este însă timpul de calitate petrecut cu familia. El conduce grupul Trust Motors, ultimul business antreprenorial românesc din importul de automobile, deţinut de Gheorghe Dolofan, unul dintre primii oameni de afaceri români care la mijlocul anilor ‘90 demarau oficial importul unei mărci auto.

Acesta a preluat în decembrie 2020 activitatea de import şi distribuţie a mărcii Opel în România achiziţionând compania Opel Automotive R, redenumită Trust Motors Import Autovehicule SRL, care s-a alăturat astfel importurilor mărcilor Peugeot, DS Automobiles şi Citroën ale grupului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.