10 super telefoane ce vor fi lansate in acest an - GALERIE FOTO

Postat la 14 februarie 2011 112 afişări

Daca aveti in plan sa va cumparati unul din telefoanele deja existente pe piata, cred ca ar trebui sa mai asteptati, avand in vedere faptul ca producatorii si operatorii au promis cateva exemplare spectaculoase pentru acest an.

Cu 4G in mijlocul atentiei si cu produse hardware si software din ce in ce mai bune ar trebui sa fim atenti la ceea ce urmeaza a fi lansat in urmatoarele luni, inainte de a lua o decizie, scrie Pcmag.com.

Asadar, printre telefoaneler ce urmeaza a fi lansate in urmatoarele luni se afla Sony Ericsson Xperia Arc, HTC Thunderbolt si Motorola Atrix. In plus, cel mai asteptat terminal din acest an este noul iPhone al Apple.

Nu se stie inca nimic concret despre el, nici macar daca se va numi iPhone5, iPhone 4G sau altfel. Insa analistii de pe piata sunt aproape siguri ca va fi lansat in iunie sau iulie, motivul fiind ca de cativa ani incoace, Apple lanseaza cate un telefon in fiecare vara.

Sursa: pcmag.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefoane,
lansari,
iphone
/actualitate/10-super-telefoane-ce-vor-fi-lansate-in-acest-an-galerie-foto-7983773
7983773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.