Cât câştigă lunar un angajat de la H&M. Primeşte şi bonuri de masă şi bani în plus pentru orele suplimentare

Autor: Razvan Muresan Postat la 22 aprilie 2014 21193 afişări

Cât câştigă lunar un angajat de la H&M?

Cât câştigă lunar un angajat de la H&M. Primeşte şi bonuri de masă şi bani în plus pentru orele suplimentare

Un angajat al H&M în poziţia de consultant în vânzări, însemnând printre altele şi munca de casier, câştigă între 750 şi 1.400 de lei lunar, în funcţie de numărul de ore lucrate, potrivit unor surse din piaţă. Orele suplimentare sunt plătite suplimentar. De asemenea, fiecare angajat primeşte şi bonuri de masă în funcţie de norma din contractul de muncă.

"La H&M, susţinem <principiul uşilor deschise>, garantând fiecărui angajat dreptul de a discuta orice chestiune legată de locul de muncă direct cu conducerea. De asemenea, angajaţii noştri au dreptul la negocieri colective", se arată în secţiunea Cariere de pe siteul companiei.

Fiecare angajat al H&M România a adus companiei un profit net de circa 10.250 de euro, cu 13,5% mai mare decât în 2012, dar cu aproape 40% mai mic decât suma medie cu care a contribuit un angajat la nivel internaţional la profitul grupului suedez, potrivit Ziarului Financiar. Gigantul suedez, prezent pe piaţa locală din martie 2011, a terminat anul trecut cu un profit net de 23,7 milioane de lei (5,4 milioane de euro), în creştere cu circa 53% faţă de anul anterior. H&M a angajat pe fondul deschiderii de noi magazine în 2013 alţi 139 de oameni, ajungând la un total de 526 de salariaţi.

România este una dintre cele mai bune pieţe din regiune pentru H&M, la circa trei ani de la intrare vânzările per magazin sunt cu până la 44% mai mari decât cele din alte state din regiune, precum Ungaria, Bulgaria, Polonia sau Cehia, potrivit calculelor ZF pe baza raportului anual al grupului suedez.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
h&m,
vanzari
/analize/resurse-umane/cat-castiga-lunar-un-angajat-de-la-h-m-primeste-si-bonuri-de-masa-si-bani-in-plus-pentru-orele-suplimentare-12506034
12506034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.