Această companie vrea să angajeze 200 de ingineri şi tehnicieni până la sfârşitul anului. Despre ce locuri de muncă e vorba

Postat la 27 iunie 2017 607 afişări

Compania Monsson Operation, membră a grupului Monsson, care se ocupă cu Operarea, Mentenanţa şi Service-ul turbinelor eoliene în Europa, Africa, America şi Noua Zeelandă doreşte să angajeze 200 de tehnicieni şi ingineri până la sfârşitul anului 2017.

Această companie vrea să angajeze 200 de ingineri şi tehnicieni până la sfârşitul anului. Despre ce locuri de muncă e vorba

Monsson s-a concentrat pe energie din surse regenerabile încă din anul 2004 şi a devenit în timp un important jucător în lume, cu peste 2,4 GW de proiecte în portofoliul său. Având peste 350 de angajaţi de specialitate, Monsson oferă o gamă largă de servicii dedicate fermelor eoliene care cuprind dezvoltare, construcţie, operare, întreţinere, service, mentenanţă şi comercializare de energie electrică.

Monsson Operation s-a dezvoltat exponenţial în ultimii 2 ani ajungând să lucreze în peste 20 de tari şi avand mai multe birouri operative în Suedia, Irlanda, Qatar, Polonia, Germania, SUA şi Africa de Sud.

Având un necesar propriu mare pentru angajare, Monsson şi-a propus ca până la finalul anului să angajeze personal specializat, cu sau fără experienţă, pentru lucrările deja contractate pentru următorii 3 ani. Astfel, Monsson va lansa în curând o campanie masivă de angajare prin care şi-a propus sa selecteze peste 200 de tehnicieni pentru proiectele din Germania, Italia, Grecia şi Brazilia, tehnicieni pe care să-i specializeze şi formeze cu compenţele necesare.

Monsson Group a dezvoltat cel mai mare parc eolian onshore din Europa, de 600MW, vândut grupului CEZ. Din 2014 Monsson Group continuă să fie lider al dezvoltatorilor de parcuri eoliene din U.E., vânzând diferite capacităţi energetice către OMV-Petrom, Butan Gas, STEAG şi CEZ. În acest moment, Monsson Group este lider pe piaţa de service şi mentenanţă pentru turbine eoliene din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.