Asiguratorii profita de criza

Postat la 07 octombrie 2009 5 afişări

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca anul acesta tocmai companii care activeaza in sectorul financiar sa faca parte din categoria celor care au mers inainte cu investitiile.

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca anul acesta tocmai companii care activeaza in sectorul financiar sa faca parte din categoria celor care au mers inainte cu investitiile. Mai cu seama in zona asigurarilor, unde piata inca este nemturizata si destul de mica. Cu toate acestea, au avut loc o serie de miscari importante pe acest segment, de la intrarea unor noi jucatori in piata pana la reinventarea altora deja existenti. Un capitol destul de important a fost si cel al reinnoirii portofoliilor de produse pentru a castiga noi clienti.

Citi mai multe despre planurile Uniqa pentru acest an, despre planurile francezilor de la Groupama sau despre cei mai noi intrati pe piata de asigurari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uniqa,
asigurari,
investitii,
groupama
/video/asiguratorii-profita-de-criza-4969353
4969353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.