Catalogul "Ansambluri rezidentiale" - Prezentare si proiecte

Postat la 23 octombrie 2007 5 afişări

Atlantis Residence

Singurul ansamblu rezidential care se construieste in cartierul Pantelimon va aduce pe piata 134 de apartamente, toate cu trei camere. Proiectul, care este format din patru blocuri, va include si un club privat, iar apartamentele vor fi livrate cu bai si bucatarii complet utilate. Dezvoltatorul este compania Pelican Rom, membra a unui grup de constructii din Turcia, acesta fiind primul proiect dezvoltat pe plan local

Baneasa Rezidential

Cel mai important proiect imobiliar din Romania va atrage investitii de aproape 1,8 miliarde de euro. Pe langa o parte de birouri si de spatii comerciale, proiectul va include si o zona rezidentiala ce va totaliza aproximativ 5.000 de locuinte, fiind din acest punct de vedere cel mai mare proiect rezidential de pe plan local. Primele 89 de locuinte au fost deja predate, la inceputul anului viitor urmand sa fie predate alte 89 de apartamente. Pana la sfarsitul anului 2008 vor mai fi construite 600 de locuinte, intreg proiectul avand ca termen de finalizare anul 2015.

Blue Tower

Dezvoltatorul cu capital britanic Copper Beech si-a anuntat intentia de a dezvolta in urmatorii ani 17 proiecte rezidentiale in Capitala, totalizand 16.000 de locuinte. Primul din aceste proiecte este Blue Tower, un bloc de 16 etaje ridicat in apropierea lacului Plumbuita. Ansamblul va cuprinde 156 de apartamente, de toate tipurile, de la garsoniere la penthouse-uri de peste 220 de metri patrati. La conducerea Copper Beech se afla Diwaker Singh, care a ocupat functiile de presedinte si director executiv ale Telemobil/Zapp in perioada 1998-2002.

Bonjour Residence

Unul din nou anuntatele proiecte rezidentiale se va construi la Cluj si va reuni 1.000 de apartamente, a caror constructie va dura cinci ani. Primele apartamente vor fi date in folosinta in noiembrie 2008 si vor fi livrate complet finisate. Ansamblul rezidential va fi situat in zona Buna Ziua si va cuprinde 23.000 de metri patrati de spatii comerciale si de birouri, precum si 2.000 de metri patrati destinati unui complex de educatie pentru copiii noilor locatari

Bragadiru Lake – Proiect Ana

Un alt proiect nou pe piata rezidentiala din Capitala este situat in Bragadiru si va fi finalizat in luna aprilie a anului viitor. 50 de apartamente vor fi incluse in proiectul rezidential Ana, cu suprafete intre 43 si 146 de metri patrati construiti. Cele doua blocuri vor avea subsol si patru etaje plus mansarda, pretul celei mai ieftine garsoniere fiind de 51.500 euro fara TVA.

Carol Park

Ansamblul dezvoltat in imediata vecinatate a Parcului Carol certifica faptul ca un apartament situat in apropierea centrului orasului are un pret mai ridicat decat unul similar dintr-un cartier secundar. Astfel, pretul unui apartament cu doua camere din ansamblul Carol Park porneste de la aproximativ 190.000 de euro plus TVA, finisajele apartamentelor incluzand si cate un semineu. Ansamblul, care include 144 de apartamente, va fi finalizat in luna iulie a anului viitor.

Casa din Vis

Complexul rezidential este situat in aproprierea Padurii Raioasa, la kilometrul 18 pe DN7A, reunind 80 de vile de mai multe tipuri, suprafata medie a acestora fiind de 200 de metri patrati. Amsamblu va cuprinde si un club, un supermarket, o zona de echitatie, o sala de fitness, o gradinita si un parc. Termenul de finalizare a proiectului dezvoltat de catre Romedil ’95 Construct SA a fost fixat pentru anul 2008.

Central Park

Unul din proiectele rezidentiale care au avut termen de finalizare in aceasta toamna, Central Park a livrat peste 450 de apartamente in zona Stadionului Dinamo, acesta fiind unul din proiectele rezidentiale de anvergura cu o amplasare apropiata de centru. Apartamentele de doua, trei si patru camere au suprafete cuprinse intre 100-300 metri patrati. Ansamblul a inclus, printre altele, o curatatorie, o gradinita, un parc privat si o sala de fitness.

City Center Residence

Din ansamblul situat in apropierea Parcului Carol din Bucuresti mai erau la vanzare la inceputul acestei luni 29 de apartamente din totalul de 104 locuinte. Ansamblul este compus din 6 tronsoane de bloc, fiecare cu cate 6 etaje, parcarea fiind situata la subsolul imobilelor – pretul unui loc de parcare este de 20.000 de euro fara TVA. Proiectul a fost dezvoltat de catre Europa Group Investment, care mai are in derulare alte doua proiecte imobiliare in Bucuresti, Europa Group Towers si Brilliant Condominium.

Colina Florilor

Ansamblul, destinat celor care doresc un apartament intr-o zona turistica montana, este situat in Sinaia, pe Strada Lalelelor. Doua dintre blocurile de 7 etaje au fost deja finalizate, constructia celui de al treilea urmand sa se incheie in aceasta toamna. Cele 156 de apartamente au preturi de pornire de la aproximativ 61.500 de euro pentru o garsoniera (TVA inclus), respectiv 88.227 euro pentru un apartament de 2 camere (TVA inclus), fiind oferite si apartamente de trei camere.

Copou Bellevue

Proiectul dezvoltat de Adama in colaborare cu Baron Development se va situa, dupa cum reiese si din denumire, pe vechiul deal al Copoului din Iasi, urmand sa cuprinda 160 de apartamente in patru imobile. Ansamblul, care va fi finalizat in primul trimestru din 2009, va fi compus din apartamente de 2,3 si 4 camere, pretul de pornire pentru o locuinta in Copou Bellevue fiind de 102.624 euro, fara TVA.

Corbeanca Forest

Ansamblul situat in localitatea Corbeanca reuneste 99 de vile, din care mai sunt disponibile aproximativ doua treimi, cu suprafete medii de 294 mp plus terase, la care se adauga loturi individuale de teren de 300 mp. Preturile pentru proprietatile disponibile pornesc de la 300.000 de euro plus TVA, prima faza a ansamblului urmand sa fie finalizata in aceasta luna, in timp ce intreg proiectul va fi gata in mai 2009.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/special/catalogul-ansambluri-rezidentiale-prezentare-si-proiecte-1013110
1013110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.