Business Magazin – editie tematica Piata materialelor de constructii

Postat la 22 august 2013 1071 afişări

Revista Business Magazin prezinta, in editia sa din 2 septembrie 2013, Piata materialelor de constructii.

Business Magazin – editie tematica Piata materialelor de constructii

Cele mai importante zone de interes pentru pieţele de business locale şi internaţionale sunt cele care vizează investiţiile, premisele, dar şi riscurile anticipate în PIATA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII. Este vorba despre arii extrem de dinamice şi reprezentative, urmate de cifre impresionante.

 

Business Magazin participă activ la creşterea gradului de expunere a problemelor, soluţiilor şi priorităţilor pentru acest domeniu, prin oferirea unui format complet de expunere mediatică într-o ediţie editoriala dedicata.

 

Business Magazin susţine şi încurajează dezvoltarea celor mai importante domenii de interes, atât din punctul de vedere al sistemului de management, al investiţiilor, precum şi din cel al direcţiilor în care se îndreaptă acestea.

 

Business Magazin va trata, in numarul din 2 septembrie 2013, PIATA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII - punct-cheie atunci când se vorbeşte despre evoluţia pieţei de consum. Pornind de la date concrete, cifre şi informaţii reprezentative, redactorii Business Magazin vor cuprinde în materiale cuprinzătoare (6-12 pagini), tendinţele, riscurile, dar şi previziuni ale oamenilor ce conduc afaceri în acest domeniu.

România are nevoie de infrastructură, de locuinţe, de clădiri de birouri şi de centre comerciale, de drumuri şi de alimentări cu apă, iar companiile de materiale de construcţii şi constructorii pot avea o contribuţie importantă la dezvoltare şi la creşterea economică viitoare. Ce avem de făcut, unde sunt banii, ce abordări există şi ce probleme au companiile, iată câteva dintre temele abordate.

Alte întrebări:

- În ce interval de timp ar putea demara investiţii care să aibă un impact vizibil?

- Care sunt efectiv măsurile pe care ar trebui să le ia Guvernul pentru a încuraja acest domeniu?

- Cum se descurcă producătorii de materiale de construcţii la export?

- Cine deschide noi fabrici, în plină criză?

 

Proiect sustinut de 

 

Editia tematica Piata materialelor de constructii a revistei Business Magazin este disponibila, incepand cu 2 septembrie 2013, in retelele Inmedio si Relay.

 

Urmărește Business Magazin

/pagini/business-magazin-editie-tematica-piata-materialelor-de-constructii-11265681
11265681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.