Putina zeama de lamaie pe fata

Postat la 17 februarie 2009 102 afişări

In 1995, un ins pe nume McArthur Wheeler a intrat in doua banci din Pittsburgh, pe care le-a jefuit. Interesant a fost ca omul nu a avut nici cea mai vaga intentie de a-si ascunde fata in vreun fel; a intrat in plina zi, a luat banii si a plecat.

Parlamentul European este preocupat, in zilele de 18 si 19 februarie, de rolul UE in Orientul Mijlociu, de relatiile UE - NATO, de presupusele activitati CIA si detentia ilegala a unor presupusi teroristi, de aprovizionarea cu petrol a uniunii si de sanatatea mintala in UE. Daca e sa facem un top al importantei discutiilor, cu mintea jurnalistilor care vad cate un breaking news la fiecare colt de strada, pariez ca pe primul loc ar fi CIA, implicarea Romaniei fiind o buna vaca de muls pentru orice politician, analist sau jurnalist, apoi petrolul, dar numai daca se va gasi vreun europarlamentar care sa-i urecheze pe arabi sau pe rusi si abia la urma de tot celelalte subiecte, la gramada.

 

Sincer, eu as pune sanatatea mintala pe primul loc. Dar sa ne intoarcem la prietenul Wheeler. La scurt timp dupa atacul asupra bancii, jurnalele de stiri difuzau imagini cu acesta, surprins de camerele de supraveghere. In mai putin de o ora dupa difuzarea imaginilor, politia era la usa sa. Si au insfacat un Wheeler stupefiat: “...dar am folosit sucul!...”, a murmurat el.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
editorial,
Dorin Oancea
/opinii/putina-zeama-de-lamaie-pe-fata-3941708
3941708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.