Lipsa de respect pentru munca si banii vostri a ministrului de finante

Postat la 01 martie 2010 15 afişări

O luna, 20 de zile si cateva ore a tinut experimentul vedetei Andrei Gheorghe la Ministerul Finantelor in calitate de consilier pe comunicare al ministrului Sebastian Vladescu. Si in tot acest timp a fost platit din bugetul de stat, din taxele si impozitele platite de sectorul privat, adica din afacerile, munca si ideile unor contribuabili anonimi. Dar multi.

Pentru ca Andrei Gheorghe sa primeasca 2.000 de lei pe luna (500 de euro) cineva s-a sculat de dimineata si inainte sa-si salute familia s-a gandit ca mai bine nu s-ar fi trezit pentru ca vanzarile s-au prabusit, nu are cash si trebuie sa dea salariile la firma, CAS-ul nu e platit de cateva luni, mai e si TVA-ul, vin ratele la banca, iar furnizorii stau cu somatiile pe birou.

Iar economia continua sa se zbata in groapa recesiunii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
Cristian Hostiuc
/opinii/lipsa-de-respect-pentru-munca-si-banii-vostri-a-ministrului-de-finante-5672306
5672306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.