Iliescu si Nastase, la preturi de "Te pup in fund, conducator iubit"

Postat la 23 aprilie 2010 56 afişări

Vineri, 23 aprilie, este ziua mondiala a cartii – stiti, chestiile acelea care NU se pot citi pe Ipad sau Kindle. Si, rasfoind zona romaneasca a internetului, am dat, fireste, peste oferte de carti.

Editura Nemira, de pilda, pare sa fi redescoperit o serie de titluri pe care le ofera la modicul pret de 3 lei; il regasim astfel pe fostul presedinte Ion Iliescu cu volumul "Dialoguri romano-americane" (reducere 97%).

Tot dintr-o perspectiva oarecum romano-americana pare sa privesca si Adrian Nastase in volumul "De la Karl Marx la Coca-Cola" (reducere 91%).

Parasind social-democratia, trecem la fostul premier Radu Vasile, poet chiar inainte de a fi prim-ministru, si care apare in oferta de 3 lei cu volumul "Pacientul roman" dar si cu analiza "Se inchide cercul?". Ceva ma face sa spun ca si romanul lui Daniel Banulescu "Te pup in fund, conducator iubit!" ar putea starni interes in vremurile pe care le traim.

Urmărește Business Magazin

/opinii/iliescu-si-nastase-la-preturi-de-te-pup-in-fund-conducator-iubit-6037653
6037653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.