Despre a fi sanatos in locuri nebune (II)

Postat la 26 mai 2009 21 afişări

In dreapta magazinului Cocor, spre Unirea, se afla strada Patriei. Are vreo 200 de metri si acum este chinuita de santierul viitorului centru comercial. Dar nu-i acesta principalul chin al stradutei, ci reflexul de incontinenta pe care zona strazii Patriei il declanseaza la romani, la propriu.

Vineri seara te uiti la televizor si, zapand, dai de premierul roman; este intrebat cum e cu banii trimisi de romanii din strainatate si nu poti sa nu remarci zambetul de pe mica si nadusita fata, precum si automatismul verbal de genul <..da, da, sa le dea Dumnezeu sanatate..> (citatul nu este exact, dar ideea ramane).

 

Pe urma afli la revista presei cum a gresit fundamental, cu o “liniuta”, Ministerul Educatiei subiectul tezei unice la istorie, asta dupa experienta nefericita de la teza la limba romana de acum doua saptamani si dupa ce subiectele la istorie au trecut prin “trei filtre”, orice va fi insemnand aceasta.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
editorial,
Dorin Oancea
/opinii/despre-a-fi-sanatos-in-locuri-nebune-ii-4454555
4454555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.