Reorganizare in stil elvetian la Ringier

Postat la 03 octombrie 2006 1 afişăre

Grupul de presa elvetian Ringier a anuntat ca, incepand cu 1 ianuarie 2007, isi va remodela structura organizationala gratie cresterii afacerilor sale in regiune. In Romania au loc doua numiri importante.

Grupul de presa elvetian Ringier a anuntat ca, incepand cu 1 ianuarie 2007, isi va remodela structura organizationala gratie cresterii afacerilor sale in regiune. In Romania au loc doua numiri importante.

 

Ringier - care in Romania editeaza, printre altele, Evenimentul Zilei, Libertatea, ProSport, Capital, TVmania, Unica - a inceput un proces de remodelare interna al carui "factor decisiv este cresterea substantiala pe care afacerile Ringier din Europa Centrala si de Est au cunoscut-o in ultimii ani", conform unui comunicat al companiei. Astfel, tarile din aceasta regiune sunt acum mai bine reprezentate in cadrul noii structuri manageriale a grupului, care va fi condusa de catre Martin Werfeli, in calitate de CEO.

 

In acelasi timp, operatiunile din Elvetia vor fi si ele centralizate intr-o unitate organizationala separata, sub numele Ringier Publishing Switzerland. Aceasta va fi condusa de catre Thomas Landolt, in prezent managing director al Ringier Publishing Romania. Iar Alexander Theobald, pana in prezent directorul departamentului de reviste al Ringier AG, va prelua conducerea operationala pentru Romania si va coordona si Ungaria.

 

In Romania, pe langa numirea lui Alexander Theobald la managementul grupului, o numire importanta mai este cea a unui nou director executiv de distributie. Este vorba despre Guenther Graml, care de la 1 octombrie a.c. preia managementul activitatilor de distributie (incluzand abonamentele) de la Razvan Corneteanu. O alta schimbare la Ringier in ultima perioada a fost numirea unui nou director executiv in cadrul diviziei de publicatii economice si de referinta - Iulia Dinu, care a preluat aceasta functie de la Oliver Gottstein. Din noul management la nivelul grupului nu va mai face parte Silvia Lepiarczyk, care a condus operatiunile Ringier la nivel regional in Europa Centrala si de Est din martie 2002. Oficialii Ringier spun ca Lepiarczyk a decis sa ia o pauza in cariera sa, timp in care se va dedica infiintarii unei fundatii Ringier in tarile Europei Centrale si de Est. In schimb, Peter Mertus - pana in prezent managing director al operatiunilor Ringier din Slovacia - devine membru in noua structura manageriala a Ringier, preluand totodata responsabilitatile de publishing pentru Slovacia si Republica Ceha.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/reorganizare-in-stil-elvetian-la-ringier-1007057
1007057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.