IN THE SPOTLIGHT

Postat la 10 octombrie 2006 1 afişăre

Ideea: Alatura-te prietenilor

Client: Cosmote

Brand: Cartela Cosmote

Agentie: Cohn & Jansen

Canale: TV, radio, print, online, outdoor


Cosmote continua seria campaniilor promotionale in vederea stimularii vanzarii de prepay. Despre cea mai recenta dintre acestea - care ruleaza timp de o luna (2 oct.- 2 nov.), compania spune ca are ca obiectiv de marketing "crearea comunitatilor de tineri si cresterea awareness-ului despre acest produs in randul grupurilor de tineri, studenti, prieteni".

 

"Am observat la publicul tanar ca unul dintre lucrurile importante din viata lor este ce se intampla in grupul de prieteni si tot ce este legat de acesta", spune Dana Negoescu, marketing communication manager, Cosmote. "Campania a pornit de la insight-ul ca atunci cand esti in grupul de prieteni, vrei sa comunici cat mai mult. Cand esti in grupul de prieteni distractia este mai mare, de aici si executia. Au inceput scolile, stiam ca vor incepe balurile bobocilor, sunt evenimente despre care se discuta printre tineri", a mai spus ea.

 

Campania este semnata de agentia Cohn & Jansen si ruleaza pe TV, la radio, in print, online si outdoor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IN THE SPOTLIGHT
/media-marketing/in-the-spotlight-1007120
1007120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.