Top 100 cei mai admiraţi CEO: Ravinder Takkar, preşedinte şi CEO Vodafone România

Autor: Georgiana Călin Postat la 13 martie 2017 392 afişări

Conduce Vodafone România de la 1 mai 2014, după ce anterior a ocupat poziţia de CEO al Vodafone Partner Markets, timp de doi ani.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Ravinder Takkar, preşedinte şi CEO Vodafone România

Din acest rol, indianul a contribuit la creşterea businessului, prin extinderea prezenţei Vodafone şi adăugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuweit, Bahrein, Iordania, Arabia Saudită şi Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) şi Vinaphone (Vietnam).

 

Takkar s-a alăturat echipei Vodafone în 1994 şi a avut poziţii executive atât în Vodafone Group, cât şi în companiile cu capital comun (joint ventures), printre care director enterprise şi director de strategie la Vodafone India, group manager de dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi, precum şi alte roluri operaţionale la Vodafone Spania şi Vodafone Portugalia. A fost membru al boardului Vodafone India şi al Indus Towers, un joint venture între Vodafone India, Airtel şi Idea.

 

Înainte de a lucra pentru Vodafone, a fost consultant de management la DMR Group. Are 48 de ani, este licenţiat în informatică al Universităţii Loyola Marymount din Los Angeles şi are dublă cetăţenie – indiană şi americană.

 

Ravinder Takkar a preluat mandatul de conducere de la Iñaki Berroeta, care a fost promovat CEO al Vodafone Australia; anterior, la conducerea companiei s-a aflat Liliana Solomon, numită director financiar al furnizorului de software şi servicii de comunicaţii Unify, companie mixtă a Siemens şi a fondului de investiţii The Gores Group.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.