Tineri manageri de top 2016: Maria Bogodai, director adjunct departament produse de pasiv Alpha Bank România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 decembrie 2016 346 afişări

Tineri manageri de top 2016: Maria Bogodai, director adjunct departament produse de pasiv Alpha Bank România

39 DE ANI   /   DIRECTOR ADJUNCT, DEPARTAMENT PRODUSE DE PASIV   /   ALPHA BANK ROMANIA

Maria Bogodai are o experienţă de 12 ani în domeniul bancar. A început în prima linie, ca ofiţer de cont într-o unitate Alpha Bank, urmând să fie recrutată în sediul central al băncii pe poziţia de product manager în departamentul de credite ipotecare, zonă în care a activat timp de 8 ani şi unde a avansat în poziţia de manager al departamentului. În toată această perioadă a parcurs pas cu pas treptele experienţei unui manager complet.

Din a doua parte a anului 2013 a preluat managementul departamentului produse de pasiv, al cărui rol principal este asigurarea unui proces simplu, rapid şi prietenos de intrare în relaţie cu clienţii persoane fizice, identificând soluţii inteligente de atragere de fonduri pentru creşterea bazei de clienţi şi menţinerea acestora pe o perioadă cât mai lungă. A absolvit în anul 2004 Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Universităţii Româno-Americane, iar în prezent urmează un MBA la University of Sheffield.

„Am început să lucrez la Alpha Bank încă din facultate, având şansa de a lucra în mai multe departamente ale băncii, începând din front office, arie care a constituit şi baza dezvoltării mele, învăţându-mă să apreciez cât de importantă este interacţiunea cu clientul. Cea mai mare parte din carieră mi-am desfăşurat-o contribuind la creşterea portofoliu de credite ipotecare al Alpha Bank, încercând să duc mai departe ceea ce fusese început în 2001 prin lansarea primului produs de credit ipotecar pe piaţa din România.  În tot ceea ce fac mă implic activ. Tratez orice interacţiune cu colegii ca şi când aceştia ar fi clienţi ai băncii. În toate acţiunile întreprinse îmi pun şi pălăria de client, să văd dacă lucrurile se văd bine şi din aceasta perspectivă. Iubesc ceea ce fac şi cred că această este ingredientul secret pentru orice reuşită, să lucrezi cu pasiune şi cu responsabilitatea lucrului bine făcut“, spune Maria Bogodai.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.