Tânărul care coordonează 30 de oameni de vânzări: "Nu am fost tentat niciodată să încerc antreprenoriatul"

Autor: Iuliana Roibu Postat la 01 iulie 2014 580 afişări

Tânărul care coordonează 30 de oameni de vânzări: "Nu am fost tentat niciodată să încerc antreprenoriatul"

Răzvan Coşa conduce activitatea de vânzări şi promovare la nivel naţional, dar şi la export, a soluţiilor (produse, echipamente, servicii) Away From Home de la Strauss. Coordonează activitatea a 30 de oameni cu funcţii de consultative sales, training şi servicii tehnice.

Departamentul pe care îl conduce a atins anul trecut ţintele stabilite în planul operaţional anual pentru toţi indicatorii, iar despre planurile pentru anul în curs Răzvan Coşa spune că acordă o atenţie deosebită inovaţiei ca mijloc de diferenţiere şi creştere a afacerii. "Avem o serie de proiecte în derulare în segmentele horeca şi vending, care odată implementate vor constitui un avantaj competitiv atât pentru Strauss România, cât şi pentru partenerii săi.”

Răzvan Coşa şi-a început cariera în timpul studenţiei, când urma cursurile Facultăţii de Marketing în cadrul ASE, angajându-se iniţial ca agent de compensare în sistemul bancar; a continuat ca broker în cadrul pieţei extrabursiere RASDAQ. În 1997 s-a angajat la Pagini Aurii ca reprezentant de vânzări, apoi a fost promovat manager regional, iar cinci ani mai târziu şi-a început activitatea în domeniul cafelei, ca national sales manager horeca la Strauss România (la acea vreme Elite România).

Vreme de doi ani a dobândit experienţă şi în industria telecom, în cadrul Orange România, ca sales manager al diviziei business to business, iar din 2010 a revenit la Strauss România în funcţia de director vânzări AFH, “într-un moment interesant, cu provocări mari, în care compania ia de cizia de a trece la o etapă nouă, bazată exclusiv pe mărcile proprii”.

Răzvan Coşa se vede peste zece ani în poziţia de general manager, într-o companie în care să-şi poată folosi experienţa acumulată, şi spune că până acum nu a fost tentat să încerce antreprenoriatul.


Răzvan Coşa face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanarul-care-coordoneaza-30-de-oameni-de-vanzari-nu-am-fost-tentat-niciodata-sa-incerc-antreprenoriatul-12866745
12866745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.