LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Tânăra de 37 de ani care coordonează, anual, peste 30 de echipe

Postat la 21 august 2014 1039 afişări

Tânăra de 37 de ani care coordonează, anual, peste 30 de echipe

“Sunt 12 ani de când lucrez în PwC. A fost primul meu loc de muncă după terminarea facultăţii şi, deşi niciodată nu am visat la o carieră în consultanţă şi nici nu ştiam despre ce este vorba, a fost 'dragoste la prima vedere'. Sunt director în cadrul departamentului de audit al PwC din 1 octombrie 2011 - la doar câteva luni de la naşterea celei mai mari realizări ale mele de până acum, băieţelul meu, Vlad Rareş”, rezumă parcursul ultimilor 12 ani Monica Biota, care a absolvit ASE  (Relaţii Economice Internaţionale şi Bănci şi Burse de Valori) şi este membră a Asociaţiei  Experţilor Contabili din Marea Britanie (ACCA UK) din februarie 2006 şi a Camerei Auditorilor  Financiari din România (CAFR) din iunie 2006.

S-a alăturat echipei PwC în august 2002, iar din poziţia actuală este responsabilă pentru coordonarea echipelor de audit şi asigurarea calităţii auditurilor.  În ultimii 5 ani a coordonat misiuni de audit pentru societăţi româneşti şi multinaţionale din domeniile: comerţ cu amănuntul (retail), distribuţie, panificaţie şi morărit, producţie de bere, farmaceutice, telecomunicaţii, transport de gaze şi producţie de energie.

“Natura organizaţiei noastre este că, în mod direct, nu am niciun subordonat, dat fiind că echipele de audit se schimbă de la un client la altul. Pe parcursul unui an, lucrez cu peste 30 de echipe a căror componenţă variază între 3 şi 10 persoane şi implicit aceasta înseamnă că lucrez direct cu aproximativ 15 manageri”, explică modul de funcţionare a jobului său managerul, care consideră că următorul pas în cadrul companiei este să devină partener, “însă ca obiectiv mai larg este important să particip la creşterea cifrei de afaceri şi la aducerea de noi clienţi”.

Monica Biota spune că provine dintr-o familie de antreprenori, unde atât mama, cât şi partenerul său de viaţă sunt antreprenori, şi nu ascunde că s-a gândit la o astfel de carieră.


Monica Biota face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monica biota,
pwc,
tineri manageri de top
/lideri/tanara-de-37-de-ani-care-coordoneaza-anual-peste-30-de-echipe-13127760
13127760
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.