Cele mai amuzante erori din filmele Paramount - GALERIE FOTO

Postat la 20 august 2014 164 afişări

Unul din cele mai fascinante lucruri pe care le poţi face într-o seară de vară este să te bucuri de o băutură rece şi, bineînţeles, de un film bun. Nu există moment mai propice din timpul anului în care poţi să revezi un film clasic, iar canalul Paramount este cel mai potrivit pentru acest lucru.

Vara înseamnă libertate şi posibilităţi fără efort, timpul în care recreerea şi nonşalanţa se întâlnesc şi cer divertisment de calitate. Dar, pentru o experienţă completă de divertisment, vă prezentăm unele dintre cele mai amuzante greşeli din filmele preferate de pe canalul Paramount.

Una dintre erorile înfăţişate este preluată din filmul The Emperor’s Club (poate fi vizionat vineri, 29 august, la ora 22:40, pe canalul Paramount), unde este prezentat un profesor idealist care încearcă să îndrepte comportamentul unui elev care persistă în greşeli.

În secvenţa în care elevii din The Emperor’s Club sunt prinşi încercând să facă baie dezbrăcaţi într-un râu, o călugăriţă poartă acoperământul specific (capul acoperit cu voal tradiţional), dar are o fustă a cărei lungime se opreşte deasupra genunchilor. Niciodată nu poţi vedea o călugăriţă purtând o astfel de combinaţie. Însă îmbrăcămintea călugăriţei nu este singura eroare amuzantă legată de haine care se regăseşte în film. Când fetele se dezbracă de tricouri pentru a face baie în râu, se poate observa un sutien Victoria Secret – un sutien de la momentul în care filmul a fost făcut, şi nu din perioada de timp prezentată în film.

Câteodată, nu doar hainele vin din viitor, ci şi maşinile: chiar dacă acţiunea din The Emperor’s Club este plasată în anii ’70, se pot observa pe parcursul filmului maşini din anii ’80.Un alt film ce conţine erori amuzante este Hollywoodland (poate fi vizionat sâmbătă, 21 august, la ora 00:35, pe canalul Paramount), unde George Reeves, starul din The Adventures of Superman, este găsit mort în casa sa. Poliţia doreşte să închidă cazul, luând în considerare sinuciderea. Louis Simo, un detectiv privat, preia investigaţia şi încearcă să afle cine a apăsat pe trăgaci.

Totuşi, background-ul acţiunii filmului poate provoca unele râsete: acţiunea se petrece în anul 1959, epoca de aur a televiziunii, dar în background-ul filmului Hollywoodland se pot observa antene de televiziune. În schimb, în fotografiile cartierelor din perioada respectivă nu există antene de televiziune vizibile pe acoperişurile caselor.

Nu în ultimul rând, cele mai cunoscute greşeli sunt “erorile false”. Un bun exemplu poate fi observat în filmul Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (poate fi vizionat duminică, 20 august, la ora 20:40, pe canalul Paramount), care spune povestea a trei copii ce sunt adoptaţi de verişorul lor după ce părinţii lor au murit într-un incendiu. Acesta plănuieşte în secret să fure averea părinţilor copiilor adoptaţi.

În presupusul bilet de adio al mătuşii Josephine, greşelile ei gramaticale nu sunt, de fapt, erori. Ea a inclus intenţionat greşeli de ortografie pentru a le folosi drept cod pentru Klaus. De asemenea, ea utilizează des "it’s" în loc de "its", ceea ce nu reprezintă un indiciu. Cu toate acestea, este de înţeles faptul că prin abuzul de "it’s" şi "its" s-a urmărit obţinerea atenţiei copiilor ei pentru a descoperi adevăratul înţeles.

Erorile din filme sunt întotdeauna o sursă de amuzament, iar un film nostim te va ajuta să găseşti greşelile preferate din filme.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-amuzante-erori-din-filmele-paramount-galerie-foto-13121684
13121684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.