Strainii care au cucerit Romania (GALERIE FOTO)

Postat la 02 ianuarie 2011 54 afişări

Aproximativ un sfert dintre cei mai admirati manageri din Romania sunt expati. Ponderea poate parea mica, daca o raportam la cea a multinationalelor in topul celor mai mari 100 de companii dupa cifra de afaceri. Insa in ultimii ani, tot mai multi manageri romani au preluat fraiele filialelor locale ale multinationalelor.

La polul celalalt, sunt manageri expati care au venit in Romania cu un mandat limitat, dar tara le-a placut atat de mult, incat nu doar ca au ramas aici, ci s-au si casatorit cu romance.

Din randul strainilor care conduc afaceri pe piata romaneasca, doar doi sunt antreprenori - Wargha Enayati - care a dezvoltat aici CMU - si Enrico Perini, care a construit grupul de firme Romstal, una dintre putinele afaceri care s-a extins din Romania peste granite.

Urmărește Business Magazin

/lideri/strainii-care-au-cucerit-romania-galerie-foto-7839690
7839690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.